Hallo; Leuk je te mogen begroeten op de webpagina van Bilancia 

 

Ik ben Karine Penders; geboren te Leut; Maasmechelen; en heb bijna de mooie leeftijd van 50 jaar; 

Graag stel ik u Bilancia voor;

Bilancia is een Energetisch en Relaxerend ontspanningsmassage Center

*Waarom Bilancia? 

Het woord zegt het zelf al Bilans =Balans

Omdat we Balans nodig hebben in dit drukke leven. Ook voor mij was het leven in het verleden niet altijd in Balans en ging het wel eens mis. Dat werd mij dan duidelijk gemaakt zowel lichamelijk als psychisch. Ik geraakte in onbalans zowel op werkvlak als op persoonlijk vlak. Uiteindelijk val je dan in een negatieve spiraal ( ziekte). Dan is het een heel werk om terug die balans te vinden.

Gelukkig is er iemand in mijn persoonlijk leven die begrip heeft en veel geduld om te accepteren dat die balans terug gezocht moest worden; ook was er de medische kant die duidelijkheid heeft gegeven waar de problematiek vandaan kwam; namelijk dat het leven in onbalans was ;

Werk -Gezinsleven-Ontspanning- Slaap- Persoonlijkheid-Stress wat leidt tot Depressie-Burn-out-Fybromyalgie........

Het spreekwoordelijke "Te veel hooi op die vork"

Daarom lieve mensen is het zo belangrijk om af en toe op die rem te gaan staan en te genieten van Jou ME-Time; daarmee wil ik jullie graag begeleiden om daarin de rust en energie te vinden.

Hoe kom ik aan Energetische en Relaxerende massages? Wat zo'n 15jaar  geleden begonnen is als hobby, met een opleiding relaxerende massages bij Syntra  en zo Energetisch blokkades begon te merken is het altijd een droom geweest om hiermee mensen te begeleiden in hun relaxatie en zo als zelfstandige te beginnen. 

Ik heb altijd in de zorg gewerkt als verzorgende in de Gehandicapten zorg en vooral daar gemerkt dat relaxerende massages heel deugdvol zijn om een lichaam in balans te krijgen.

Ook voor jullie hardwerkende zorgzame familiemens ;juffrouw ; mensen aan de band (fabriek of elders); kantoortjes; en zelfs studenten; maakt niet uit waar uw stress vandaan komt; Relaxatie is dan geen Luxe ; Het is een Must.

Bij Bilancia is iedereen welkom die in 1/1 behandelingen nood heeft aan relaxatie; Energie; tijd voor jezelf;  wellness voor jezelf;

you're time/me time ; healing zonder dat het te zweverig wordt;

Ook voor mijn eigen balans in ere te houden wil ik in de toekomst gebruik gaan maken van hulpmiddelen zoals een andulatie matras en magneetveld therapie, maar daar later meer over... en heb ik verder nog mooie plannen.... voor het welzijn van ons allen te verbeteren.

Als jullie nu nog mee zijn in mijn iets te lange tekst (kan nog wel veel meer vertellen) heb ik jullie zeker geïnspireerd en hoop ik heel nieuwsgierig gemaakt naar de volgende pagina's waar ik jullie graag verdere informatie geef;

Voor de balans te vinden in you're time